top of page

Tarieven en Verwijzen

Vergoeding Zorgverzekeraar

De Basis GGZ wordt vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar vergoed. Wel wordt er aanspraak gemaakt op het eigen risico. 

De behandeling wordt vergoed indien er een verwijsbrief is van de huisarts of specialist en indien er sprake is van een diagnose volgens de DSM V. Voor meer informatie over vergoedingen kunt u zich tot uw eigen zorgverzekeraar wenden.

De binnenkamer heeft in 2022 contracten met CZ (Ohra, Nationale Nederlanden), VGZ, Zilveren Kruis, Menzis, Eno, ONVZ, OWM Zorg en Zekerheid, DSW, ASR (DITZO) en ondervangende labels. 

Indien u de zorg zelf zou willen betalen of in het kader van vergoeding door uw werk bedraagt het tarief 95 euro per consult. 

Image by Michael Longmire

Kinder & Jeugd

De Binnenkamer heeft sinds 2021 geen contracten meer met de gemeenten die verantwoordelijk zijn voor de vergoeding van jeugdzorg. Jeugdigen (>12 jaar) zijn, na overleg, welkom voor behandeling tegen de geldende tarieven van 95 euro per consult. Kinderen (<12 jaar) enkel voor behandeling van angst en enkelvoudig trauma. 
De Binnenkamer verricht geen psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen & jeugdigen.

Nurse Checking Girl

Seksuologie

Vergoeding van seksuologische problematiek is enkel mogelijk als dit een andere DSM V diagnose veroorzaakt. Er zal dus een andere DSM V diagnose moeten zijn, denk aan depressie, angst, burn out etc., om de zorg vergoed te krijgen vanuit de Basis GGZ. Dit zal ook zo op de verwijsbrief van de huisarts of specialist dienen te staan. Zonder verwijsbrief bedraagt het tarief 95 euro per uur.

Image by Womanizer Toys

Verwijzing

Patienten mogen hun verwijzing altijd mailen naar info@debinnenkamerggz.com. Zonder verwijsbrief kan er helaas geen intake plaatsvinden. 

Verwijzers kunnen tevens hun verwijsbrief mailen. 

Telefonisch overleg kan iedere werkdag van 08.00 tot 09.00. Buiten deze tijden kunt u een mail sturen en wordt u teruggebeld. 

Aanmelden
Image by Denise Jones
Tarieven & Verwijzing : Services
bottom of page